Utbildningen till Livsstilsrådgivare/Livsstilscoach är kvalitetssäkrad och godkänd av Kroppsterapeuternas yrkesförbund. Kroppsterapeuternas yrkesförbund är friskvårdsbranschens ledande förbund som organiserar olika  yrkeskategorier inom kost, behandling och träning.

Coacha, peppa och motivera till en hälsosammare livsstil!


En övergripande utbildning som omfattar de viktigaste faktorerna för att människor ska kunna utveckla sitt välbefinnande till att förändra sin livsstil. I utbildningen läggs stor vikt på de olika områdena kost, träning, stresshantering, sömn, tobak, alkohol och MI-Motiverande samtal.


Utbildningen bygger på senaste forskningen och NNR (Nordiska Närings-rekommendationer). Kurslärarna är legitimerade dietister, nutritionister eller kostvetare med hög kompetens och lång erfarenhet av att arbeta och utbilda inom hälsoområdet.


Som Livsstilsrådgivare/ Livsstilscoach kan du ge vägledning och
rådgivning i olika frågor som rör både kost, hälsa och livsstil ut
mot  både  privatpersoner,  företag  och offentliga förvaltningar!

Kursavgift

16.675 kr

Kursavgift

16.675 kr

Kursort: Stockholm

Kursstart

7/10-18/10 2024 (10 dagar) + 15 dagar på distans.

Sista anmälningsdatum 22/5 2024.

Kurstid: Kl. 09.00-16.00

Obs! Begränsat antal platser.

Omfattning

Utbildningen omfattar 25 dagars heltidsstudier, 10 dagar med teoretiska och praktiska övningar på plats i kurslokal, samt 15 dagars distans-studier med både teoretiska och praktiska övningar från hemorten. Distansstudierna ska vara slutförda senast tre månader efter att kursen på plats är avslutad.


Pris

13.340 kr (exkl. moms) 16.675 kr (inkl. moms).


Avgift för diplom/licens och kursbevis tillkommer på 800 kr (exkl. moms) 1.000 kr (inkl. moms). Denna avgift tas ut i samband med tentamenstillfället.


Diplom på engelska, för internationellt bruk, tar vi ut en avgift på ytterligare 400 kr (exkl. moms) 500 kr (inkl. moms)

"Jag har läst flera kurser hos er och arbetar sedan några år som Kostrådgivare på ett gym och det känns verkligen som att jag har hittat rätt, tack vare er! " /Annica Grane

Bildkälla: Shutterstock