Bildkälla: Shutterstock

Utbildningen till Kostrådgivare är kvalitetssäkrad och godkänd av Kroppsterapeuternas yrkesförbund. Kroppsterapeuternas yrkesförbund är friskvårdsbranschens ledande förbund som organiserar olika  yrkeskategorier inom kost, behandling och träning.

Coacha, peppa och motivera till en hälsosammare livsstil!


Utbildningen bygger på senaste forskning och NNR (Nordiska Närings-rekommendationer). Kurslärarna är legitimerade dietister, nutritionister eller kostvetare med hög kompetens och lång erfarenhet av att arbeta och utbilda inom hälsoområdet.


Som Kostrådgivare kan du ge vägledning och rådgivning i olika frågor som rör både kost,hälsa och livsstil ut mot både privat personer, företag och offentliga förvaltningar!

Anna Swedrup

Diplomerad/Licensierad

KOSTRÅDGIVARE

”Utbildningen till Kostrådgivare var långt över mina förväntningar!


Jag fick lära mig mycket mer än vad jag hade hoppats på att utbildningen skulle ge!”

Kursavgift

9.975 kr

Kursavgift

9.975 kr

Videopresentation

av utbildningen

Distansutbildning

Fördelarna med att läsa på distans är att du väljer själv när på dygnet du vill studera, på dagtid, kvällar eller helger. Du behöver inte heller lägga några ytterligare kostnader för rese- och boendekostnader på någon kursort då du studerar hemifrån.


Kursstart

2023 vt: 30/1, 27/2, 27/3, 24/4, 29/5, 26/6

2023 ht: 28/8, 25/9, 30/10, 27/11, 11/12


I mån av plats har vi även löpande antagning på utbildningen!


Omfattning

Utbildningen omfattar ca 120 studietimmar (3 veckors heltidsstudier) men du har upp till 12 månader på dig att slutföra kursen. Du väljer själv din studietakt.


Pris

Kursavgift: 7.980 kr (exkl. moms) 9.975 kr (inkl. moms).


Avgift för diplom/licens och kursbevis tillkommer på 800 kr (exkl. moms) 1.000 kr (inkl. moms). Denna avgift tas ut i samband med tentamenstillfället.


Diplom på engelska, för internationellt bruk, tar vi ut en avgift på ytterligare 400 kr (exkl. moms) 500 kr (inkl. moms)


För att delta på utbildningen krävs tillgång till obligatorisk litteratur, samt dator och internetuppkoppling!

"Jag har läst flera kurser hos er och arbetar sedan några år som Kostrådgivare på ett gym och det känns verkligen som att jag har hittat rätt, tack vare er! " /Annica Grane

Bildkälla: Shutterstock