Bildkälla: Shutterstock

Distansutbildningar

Våra Diplomerade/Licensierade yrkesutbildningar till Kostrådgivare och Livsstilsrådgivare/Livsstilscoach är kvalitetssäkrade och godkända av Kroppsterapeuternas yrkesförbund. Kroppsterapeuternas yrkesförbund är friskvårdsbranschens ledande förbund som organiserar olika  yrkeskategorier inom kost, behandling och träning.

 Bergklint education erbjuder kompetensutveckling inom friskvård, hälsa och livsstil till såväl privatpersoner, företag och offentliga förvaltningar. Vi tillhandahåller yrkesutbildningar och vidareutbildningar som är kompetenshöjande och gångbara på marknaden.


Alla våra kurslärare är legitimerade dietister, nutritionister eller kostvetare med adekvat universitetsutbildning inom området. De är vana föreläsare, kursledare samt har lång erfarenhet av att ge kostråd till olika grupper av individer. Kurslärarna har en gedigen erfarenhet av att undervisa och kompetensutveckla olika yrkesgrupper om kost, hälsa och livsstil. Våra lärare får högsta betyg från våra studerande för snabb återkoppling.

Våra elever runt om i världen

Våra distansutbildningar är helt på distans och går att läsa var du än befinner dig i världen!

Videopresentation

av våra distansutbildningar

Alla våra distansutbildningar är framtagna av personer med hög kompetens inom kost och hälsaområdet och med lång erfarenhet av att kompetensutveckla personal som arbetar ut mot berörda grupper. Utbildningarna bygger på vetenskapligt förankrad forskning och omfattar både teoretiska och praktiska moment vilket gör er väl rustade för att arbeta inom området direkt efter slutförd utbildning.


Under hela utbildningen får ni stöd och vägledning av kompetent och erfaren lärare som ger snabb återkoppling på era frågor. Korrespondensen sker via mail!


För att delta på utbildningarna krävs tillgång till obligatorisk litteratur, dator och
internetuppkoppling.


Fördelarna med att läsa på distans är att du väljer själv när på dygnet du vill studera, på dagen, kvällar, helger. Du behöver inte heller lägga några ytterligare kostnader för rese- och boendekostnader på någon kursort då du studerar hemifrån.


Våra populära distansutbildningar

Allergi informatör

Distans

Idrottsnutrition

Distans

Diplomerad/Licensierad

Kostrådgivare

Distans

Fördjupning Kostrådgivare 

Distans

Kostombud

- kost för äldre

Distans

Diplomerad/Licensierad

Livsstilsrådgivare /Livsstilscoach

Distans

Hälsoinformatör

- inriktning barn och unga

Distans

Sockerberoende

Distans

Hälsoinspiratör

Distans

Vitaminer & Mineraler

Antioxidanter & Kosttillskott

Distans

"Jag har läst flera kurser hos er och arbetar sedan några år som Kostrådgivare på ett gym och det känns verkligen som att jag har hittat rätt, tack vare er! " Annica Grane

Bildkälla: Shutterstock