Bildkälla: Shutterstock

Utbildningen till Kostrådgivare är kvalitetssäkrad och godkänd av Kroppsterapeuternas yrkesförbund. Kroppsterapeuternas yrkesförbund är friskvårdsbranschens ledande förbund som organiserar olika  yrkeskategorier inom kost, behandling och träning.

Coacha, peppa och motivera till en hälsosammare livsstil!


Utbildningen bygger på senaste forskning och NNR (Nordiska Närings-rekommendationer). Kurslärarna är legitimerade dietister, nutritionister eller kostvetare med hög kompetens och lång erfarenhet av att arbeta och utbilda inom hälsoområdet.


Som Kostrådgivare  kan du ge  vägledning och rådgivning i
olika frågor som rör både kost, hälsa och livsstil ut mot både
privat personer, företag och offentliga förvaltningar!

Kursavgift

9.975 kr

Kursavgift

9.975 kr

Kursort: Stockholm

Kursstart

9/9- 13/9 2024 (5 dagar) + 10 dagar distans.

Sista anmälningsdatum 24/4 2024

Kurstid: Kl. 09.00-16.00

Obs! Begränsat antal platser.


Omfattning

Utbildningen omfattar 15 dagars heltidsstudier.

5 dagar med teoretiska och praktiska övningar på plats i kurslokal, samt 10 dagars distansstudier med praktiska och teoretiska övningar. De praktiska övningarna ska vara slutförda senast tre månader efter att den första delen är avslutad.


Pris

7.980 kr (exkl. moms) 9.975 kr (inkl. moms).


Avgift för diplom/licens och kursbevis tillkommer på 800 kr (exkl. moms) 1.000 kr (inkl. moms). Denna avgift tas ut i samband med tentamenstillfället.


Diplom på engelska, för internationellt bruk, tar vi ut en avgift på ytterligare 400 kr (exkl. moms) 500 kr (inkl. moms).

"Jag har läst flera kurser hos er och arbetar sedan några år som Kostrådgivare på ett gym och det känns verkligen som att jag har hittat rätt, tack vare er! " /Annica Grane

Bildkälla: Shutterstock