Bildkälla: Shutterstock

Intresset för kost, träning och friskvård har ökat markant bland befolkningen. Det innebär att det finns ett allt större behov för rätt vägledning, av kompetenta personer med rätt utbildning inom idrottsnutrition, som kan vägleda till en bättre fysisk prestation på både lägre och högre nivå. För att kunna prestera en så optimalt fysisk prestation som möjligt spelar kosten en väldigt viktig roll i sammanhanget. Därför erbjuder vi även en fördjupningskurs inom området för dig  som är verksam som Kostrådgivare eller har motsvarande utbildning.


Kursen är en påbyggnadsutbildning på en tidigare utbildning till Kostrådgivare och ger dig ett större djup och en bredare kompetens inom området. Efter utbildningen kan du vända dig till en bredare målgrupp och erbjuda dina tjänster.


Fördjupningskursen består av två olika kurser, Idrottsnutrition samt Sockerberoende - verktyg och metoder för praktisk rådgivning, som båda ger dig ett bra komplement till din tidigare Kostrådgivarutbildning.


Utbildningen bygger på senaste forskning och NNR (Nordiska Näringsrekommendationer). Kurslärarna är legitimerade dietister, nutritionister eller kostvetare med hög  kompetens och lång  erfarenhet  av att arbeta  och utbilda inom hälsoområdet.

Mekto Ganic

KOSTRÅDGIVARE

- FÖRDJUPNINGSKURS

”Jag är mycket nöjd med utbildningen och fick jättebra support ifrån min lärare.


Kursinnehållet var superbra och jätteintressant och jag har fått en djupare förståelse för ämnet!”

Kursavgift

3.995 kr

Kursavgift

3.995 kr

Videopresentation

av utbildningen

Distansutbildning

Fördelarna med att läsa på distans är att du väljer själv när på dygnet du vill studera, på dagtid, kvällar eller helger. Du behöver inte heller lägga några ytterligare kostnader för rese- och boendekostnader på någon kursort då du studerar hemifrån.


Kursstart

2024 vt: 29/1, 26/2, 25/3, 29/4, 27/5, 24/6

2024 ht: 26/8, 30/9, 28/10, 25/11, 9/12


I mån av plats har vi även löpande antagning på utbildningen!


Omfattning

Utbildningen omfattar ca 100 studietimmar (12 dagars heltidsstudier) men du har upp till 6 månader på dig att slutföra kursen. Du väljer själv din studietakt.


Pris

Kursavgift: 3.196 kr (exkl. moms) 3.995 kr (inkl. moms).


Efter kursens slut och godkända uppgifter ges ett diplom på slutförd utbildning! Avgift för diplom,
500 kr (inkl. moms).


För att delta på utbildningen krävs tillgång till obligatorisk litteratur, samt dator och internetuppkoppling!

"Jag har läst flera kurser hos er och arbetar sedan några år som Kostrådgivare på ett gym och det känns verkligen som att jag har hittat rätt, tack vare er! " /Annica Grane

Bildkälla: Shutterstock