Litteratur från Bergklint education

DIN HÄLSOGUIDE

Vitaminer, Mineraler & Antioxidanter

"En jättebra och användbar guide för att lättare veta hur vi ska få i oss alla viktiga näringsämnen. Boken rekommenderas varmt till alla som vill lära sig mer om en hälsosam kost!"

/David B.

KOSTRÅDGIVARENS HANDBOK

Faktabok för att driva egen verksamhet

"Jag kan verkligen rekommendera Kostrådgivarens handbok! Många bra tips och råd som jag kommer att ha stor användning för nu när jag arbetar som Kostrådgivare."

/Emma J.

Hälsoguiden tar upp vilka näringsämnen vi  behöver äta för att vi ska må så bra som möjligt och för att vår kropp ska fungera på bästa sätt. Genom boken får du ta del senaste fakta om olika näringsämnen, i vilka livsmedel man finner dessa, samt när man riskerar näringsbrist eller riskerar överdosering av olika kosttillskott. 


Boken bygger på vetenskaplig forskning och författarna, som är verksamma på Bergklint education, har en gedigen erfarenhet med rätt expertkunskaper inom området.


Författare: Berit Bergklint, Kristine Arhage, Maria Åhman Persson, Petra Johansson, Vulkan förlag, 2021.


Du köper boken för endast 189 kr på Vulkan.

Boken är speciellt framtagen för dig som är eller vill bli verksam som Kostrådgivare. Här får du veta allt du behöver för att komma igång och bli verksam, inklusive kostrådgivning i praktiken, hur du startar upp eget företag, marknadsföring, försäljning, prissättning och annat du behöver veta som egenföretagare.


Boken bygger på vetenskaplig forskning och författarna, som är verksamma på Bergklint education, har en gedigen erfarenhet med rätt expertkunskaper inom området.


Författare: Berit Bergklint, Jannette Grahn Vera,  Kristine Arhage, Maria Åhman Persson, Vulkan förlag, 2019.


Du köper boken för endast 269 kr på Vulkan.